![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 2.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przepraszam jesli umiescilem w zlym dziale.
Mam problem ze skryptem 4images. Chcialem stworzyc galerie otwarta dla wszystkich (kto chce ten kopiuje odnosniki do zdjec z mojej galerii) ale po kliknieciu prawym myszy wyskakuje komunikat "Copyright by...". Czy jest mozliwosc wylaczenia tego ostrzezenia aby mozna bylo kopiowac odnosniki do zdjec ? Z gory dzieki za odp |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Accordingly, the user is entitled to modify the software, provided that:
this license agreement is not changed; no possessory claim is made to any part of this software; the copyright is not removed or altered, including but not restricted to the copyright in the output HTML files and the copyright in the source files; the name “4images” is not changed in any source file or output file. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 2.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmiana ktorej chce dokonac nie lamie praw autorskich
![]() Tak brzmi calosc tekstu w wyskakujacym ostrzezeniu "Copyright by Galeria Sebkoo" w takim przypadku szybciej lamie swoje prawa niz autora skryptu ![]() czyli rozumiem, ze nikt nie zna odpowiedzi na moje pytanie... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 95 Dołączył: 20.12.2005 Skąd: N54,35° E18,63° (Gdańsk) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Specjalnie aż ściągnąłem skrypt.
/templates/default/header.html Masz coś tam takiego:
oraz:
usuń to ![]() Ps. z tego co widzę to nie łamie żadnego prawa ;-) Autorzy skryptu widocznie chcieli pokazać "bajer" i "zabezpieczyć" właścicieli galerii ;P Ten post edytował b4x 4.02.2009, 05:38:07 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Działa
![]() Dziękuję ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:45 |