![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 1 Dołączył: 17.06.2008 Skąd: się bierze ten lubieżny uśmiech na Twojej twarzy? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
![]() Ten kawałek kodu wyświetla u mnie jakieś tam kategorie: Kod <table class="cat_list hide" id="taglist"> <tr class="genre_list"> <? $i = 0; foreach ($cats as $cat) { $catsperrow = 7; print(($i && $i % $catsperrow == 0) ? "</tr><tr>" : ""); print("<td class=\"bottom\" style=\"padding-bottom: 2px; padding-left: 10px;\"><input name=\"c$cat[id]\" type=\"checkbox\" " . (in_array($cat[id],$wherecatina) ? "checked " : "") . "value=\"1\">" . htmlspecialchars($cat[name]) . "</td>\n"); $i++; } ?> </tr> </table> i wygląda to tak: ![]() jak widać tylko góra jest "zamalowana" gdyż trzeba to tak podzielić aby w jednej linii było tylko 7 kategorii bo na razie podzieliło to się tak tylko dlatego że dałem tam style=\"padding-bottom: 2px; padding-left: 10px;\ a chce aby to wyglądało tak (w kodzie): Kod <tr class="genre_list"> 7 kategorii </tr> <tr class="genre_list"> 7 kategorii </tr> Właśnie nie wiem czy da się tak to zrobić... Gdyby jednak coś dało się zrobić to ułatwiłoby mi to dalsze "tworzenie" strony ![]() Pozdrawiam PS. jak potrzebujecie więcej kodu (pobieranie kategorii z bazy itp.) to podeśle ![]() PS2. mam nadzieje że zrozumieliście o co mi mniej-więcej chodzi ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 02:30 |