![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 90 Pomógł: 1 Dołączył: 31.01.2009 Skąd: Ostrołęka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, tak jak w temacie. Problem polega na tym, że nie nie mogę/nie umiem dodać takiej informacji do treści wysyłanego maila za pomocą formularza, który wypełniłby pole Od. Czyli poprostu chciałbym mieć taka konstrukcje:
Kod Od: cos tam Temat: jakis tam Tresc: jakas tam Mój fragment skryptu:
Funkcja wysyłająca:
O tyle o ile umiem uzyskac, przekazac tresc z formularza i ustawic wskazany email na który ma to wszystko dojsc to juz nie daje sobie z rady z polem Od Z góry dziekuje za pomoc PS: używałem wzorów z manuala PHP i dalej nie działa |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Spróbuj zostawic samo "\n" (bez \r)
-------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 90 Pomógł: 1 Dołączył: 31.01.2009 Skąd: Ostrołęka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie dochodzi mi w ogóle email
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 202 Pomógł: 117 Dołączył: 13.04.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Może zajrzysz do manuala i sprawdzisz jakie parametry i w jakiej kolejności przyjmuje funkcja mail(); // edit mój błąd, na codzień korzystam z klasy, która przyjmuje inne parametry niż natywna funkcja mail(); stąd ta pomyłka. Przepraszam i zwracam honor. Pozdrawiam! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Wywal cudzysłowy z $email i $headers. -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
Wygląda to niby tak jakby admini zablokowali mi nagłówki maili, bo jak wywale całkiem nagłówki to maile zaczynają dochodzić
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 226 Pomógł: 23 Dołączył: 2.10.2007 Skąd: Słupsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Admini nie mogą zablokować części funkcji
![]() -------------------- banan wszyscy.
|
|
|
![]()
|
|
To nie wiem, albo ja jestem tak tępy albo coś z tym serwerem jest nie tak. A może by wszystkie części maila wrzucić w zmienną coś na kształt
mail($email, $temat, $tresc, $naglowki) Mogłoby pomóc Waszym zdaniem ![]() Ten post edytował felixk 1.02.2009, 00:45:57 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 258 Pomógł: 17 Dołączył: 22.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
może przetestuj PHPmailer-a
znajdziesz go tu -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Dobra przerobiłem nieco ten skrypt. Oceny i poprawki mile widziane, bo niestety nagłówka From to on dalej nie dodaje
![]()
Ten post edytował felixk 1.02.2009, 11:54:30 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:33 |