![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 31.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam, umiescilem reklame w pierwszym poscie na swoim forum, ale poniewaz jest w kodzie dotyczacym wszystkich postow wyswietla sie nieraz rowniez przy 2 poscie i chcialbym aby kod reklamy wykonywal sie tylko raz i wyswietla tylko raz na danej stronie i jednym poscie. Czy istnieje moze jakis taki skrypt ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 44 Dołączył: 14.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli to jest forum to pewnie na gotowym skrypcie więc może poszukaj odpowiedniego moda i już a jak nie to pokaż kod który masz i powiedz cos na temet skryptu forum...
-------------------- Pomogłem? Zmotywuj mnie do dalszej pracy i kliknij magiczny przycisk:
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 31.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukalem ale php bb3 ma zdecydownanie mniej dodatkow. I nie moglem nic znalezc wiec moze jakos by wrzucic ten kod ktory zanaczylem na czerwono w petle while i by zadzialalo ? probowalem cos napisac ale mi nie wychodzilo. I poniezej czesc kodu gdzie chcialem to wstawic
Kod <!-- INCLUDE overall_header.html -->
<div style="align:center;">{AD_CODE3}</div> <!-- IF S_FORUM_RULES --> <div class="forumrules"> <!-- IF U_FORUM_RULES --> <h3>{L_FORUM_RULES}</h3><br /> <a href="{U_FORUM_RULES}"><b>{L_FORUM_RULES_LINK}</b></a> <!-- ELSE --> <h3>{L_FORUM_RULES}</h3><br /> {FORUM_RULES} <!-- ENDIF --> </div> <br clear="all" /> <!-- ENDIF --> <div id="pageheader"> <h2><a class="titles" href="{U_VIEW_TOPIC}">{TOPIC_TITLE}</a></h2> </td> <td valign="top"> <table width="100%" cellspacing="5"> <tr> <td> <table width="100%" cellspacing="{$CA_SPACING}"> <tr valign="middle"> <td class="gensmall" align="{S_CONTENT_FLOW_END}"> <!-- IF not S_IS_BOT --> <!-- IF postrow.U_QUOTE --><a href="{postrow.U_QUOTE}">{QUOTE_IMG}</a> <!-- ENDIF --> <!-- IF postrow.U_EDIT --><a href="{postrow.U_EDIT}">{EDIT_IMG}</a> <!-- ENDIF --> <!-- IF postrow.U_REPORT --><a href="{postrow.U_REPORT}">{REPORT_IMG}</a> <!-- ENDIF --> <!-- IF postrow.U_INFO --><a href="{postrow.U_INFO}">{INFO_IMG}</a> <!-- ENDIF --> <!-- IF postrow.U_WARN --><a href="{postrow.U_WARN}">{WARN_IMG}</a> <!-- ENDIF --> <!-- IF postrow.U_DELETE --><a href="{postrow.U_DELETE}">{DELETE_IMG}</a> <!-- ENDIF --> <!-- ENDIF --> </td> </tr> </table> <!-- IF postrow.S_POST_UNAPPROVED or postrow.S_POST_REPORTED --> <table width="100%" cellspacing="{$CA_SPACING}"> <tr> <td class="gensmall"><!-- IF postrow.S_POST_UNAPPROVED --><span class="postapprove">{UNAPPROVED_IMG} <a href="{postrow.U_MCP_APPROVE}">{L_POST_UNAPPROVED}</a></span> <!-- ENDIF --> <!-- IF postrow.S_POST_REPORTED --><span class="postreported">{REPORTED_IMG} <a href="{postrow.U_MCP_REPORT}">{L_POST_REPORTED}</a></span><!-- ENDIF --></td> </tr> </table> <br clear="all" /> <!-- ENDIF --> <div class="postbody">{postrow.MESSAGE}</div> [color="#ff0000"]<script type="text/javascript"><!--[/color] [color="#ff0000"]google_ad_client = "pub-9099880452401810"; /* n95 - w pierwszym poscie dlugi */ google_ad_slot = "2504845608"; google_ad_width = 728; google_ad_height = 90; //--> </script> <script type="text/javascript" src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js"> </script>[/color] <!-- IF postrow.S_HAS_ATTACHMENTS --> <br clear="all" /><br /> <table class="tablebg" width="100%" cellspacing="{$CA_SPACING}"> <tr> <td class="attachheader"><b class="gensmall">{L_ATTACHMENTS}: </b></td> </tr> <!-- BEGIN attachment --> <tr> <td class="attachbody">{postrow.attachment.DISPLAY_ATTACHMENT}</td> </tr> <!-- END attachment --> <!-- INCLUDE overall_footer.html --> |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 44 Dołączył: 14.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może:
http://wiki.phpbb3.pl/wiki/Instalacja_Google_AdSense lub http://startrekguide.com/community/viewtop...f=84&t=1512 -------------------- Pomogłem? Zmotywuj mnie do dalszej pracy i kliknij magiczny przycisk:
![]() |
|
|
![]()
|
|
kozystalem z tego i nie dzialaja, a co zorbic zeby w takiej petli wyswietlic reklamy google bo jesli teraz go wstawie to wywala mi blad.
Kod <?php
for ($i=0;$i<1;$i++) { echo ("Tutaj kod reklamy"); } ?> Ten post edytował psutek 31.01.2009, 13:41:05 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 10:04 |