![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 253 Pomógł: 0 Dołączył: 14.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
mam 2 selecty, przy wyborze pierwszego drugi zmienia sie automatycznie (ajax) w zaleznosci od tego co zostalo wybrane w pierwszym problem jest taki, skrypt ten dziala w zaleznosci od serwera np jak mam to na localhost to dziala na hostit.pl tez dziala a np na serwerze bezplatnym http://www.000webhost.com/ nie dziala mi to automatyczne przeladowywanie wie ktos moze w czy to moze byc problem, czy mozliwe jest ze ten serwer nie obsluguje ajax ? Ten post edytował blizniak 31.01.2009, 21:49:38 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 313 Pomógł: 24 Dołączył: 9.08.2008 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ajax nie jest zależny od serwera, jedynie ścieżki mogłeś złe podać
wrzuć na forum kod skryptu -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat wie ktos moze w czy to moze byc problem, czy mozliwe jest ze ten serwer nie obsluguje ajax ? Albo żre się z reklamówkami. Sprawdź, co wypluwa konsola błędów przeglądarki. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 202 Pomógł: 117 Dołączył: 13.04.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
~blizniak, masz ponad 200 postów, a nie znasz zasad panujących w dziale Przedszkole. Popraw proszę tytuł swojego posta na zgodny z regulaminem. Chodzi mi o dodanie stosownego taga do tytułu.
Pozdrawiam! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 253 Pomógł: 0 Dołączył: 14.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na przyklad mam taki kod
index.php
getCities.php
no i plik ajax.js przyklad jest z tej strony http://php.rk.edu.pl/w/p/powizane-pola-sel...zystujce-ajaxa/ przegladarka zadnych bledow nie wyrzuca poprostu ten drugi select sie nie laduje Albo żre się z reklamówkami. Sprawdź, co wypluwa konsola błędów przeglądarki. jak mam to sprawdzic ? ok chyba juz rozwiazanie znalazlem bo w warunkach jest cos takiego We do not allow any file sharing scripts to be run a to jest ze nie mozna uruchamiac skryptow w plikach wiec dlatego chyba nie dziala to przeladowywanie selecta Ten post edytował blizniak 1.02.2009, 10:39:07 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 19:24 |