![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 27.05.2007 Skąd: EPGD Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, rzecz niby banalna, ale jednak nie działa. NArzędzie obsługujące formularze przestało działać na boo.pl. Namieszałem ostatnio w swoich plikach i nie działają mi formularze kontaktowe. Problem w tym, że mam pole select w formularzu z adresatami:
Ponadto pola OD, TEMAT, TRESC
Gdzie popełniam błąd? EDIT: dodam, że skrypt nie generuje żadnych błędów, maile niestety nie dochodzą. Proszę o pomoc. Ten post edytował slupek 31.01.2009, 11:23:25 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 313 Pomógł: 24 Dołączył: 9.08.2008 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat <option value="costam@costam, costam@costaml, costam@costaml>Dział bezsensu</option> tu brakuje "choć wątpie żeby to rozwiązało problem ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 27.05.2007 Skąd: EPGD Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem rozwiązany - użyłem innego skryptu i pięknie współpracuje z formularzem:
eplace("=",": ",$a); $a = str_replace("@","_AT_",$a); mail($mailto, $temat, $tresc, $nadawca ,$a ); ?>[/php] Jednak nadal mam problem z polem nadawca. Nie wiem w które miejsce wstawić zmienną $od , bo co bym nie próbował dostaję taką wartość w mailu: "$od"@parawan.webd.pl . Mogę prosić o wskazówkę? EDIT: zrobione:
Ten post edytował slupek 1.02.2009, 15:58:00 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 22:19 |