![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 44 Dołączył: 14.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
pisze pewien skrypt dla siebie i póki co jakoś odpowiedzi znajdowałem w googlach lub u znajomych to teraz z problemem nie moge sobie za nic poradzic. Najpierw pokaże jak wygląda tabela z której chce pobierać rekordy.
A oto przykładowe rekordy w bazie:
Teraz pewnie sie zastanawiacie w czym tkwi cały problem? ![]() Chce zrobić tak, że będzie pole textarea w które wpisze, np. Cytat kod262020 kod721469 klikam [ok] i wyświetli mi się Cytat kod262020 | waznosc: 0 kod721469 | waznosc: 1 Próbowalem to robić pętlami for, while, do while, foreach ale zawsze ten sam problem iż wartości są pobierane tylko dla ostatniego rekordu. Najbardziej bede wdzieczny za gotowe rozwiazanie ale jakies porady itp. tez pomoga ![]() Pozdrawiam ![]() -------------------- Pomogłem? Zmotywuj mnie do dalszej pracy i kliknij magiczny przycisk:
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A może pokaż, jak próbowałeś? Mur-beton, że zgubiłeś gdzieś klucz wartości, czy coś.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 44 Dołączył: 14.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Pomogłem? Zmotywuj mnie do dalszej pracy i kliknij magiczny przycisk:
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 158 Pomógł: 43 Dołączył: 9.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj:
|
|
|
![]()
|
|
BaN, jesteś ku... wielki
![]() Oczywiście idzie dla Ciebie punkcik ![]() -------------------- Pomogłem? Zmotywuj mnie do dalszej pracy i kliknij magiczny przycisk:
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:11 |