![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 30.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam , mam problem. Czy da sie zrobic , ze jest sobie strona. I po iluś tam uzyciach powiedzmy po 5 wizytach na tej stronie , kieruje na inna strone ( w tym wypadku typu: wykorzystales ilosc odwiedzin ) taka ktora wskaze. jest to chyba powiazane z cookie. jak to zrobic?
pozdro |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 296 Pomógł: 32 Dołączył: 3.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
da się
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 30.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
patrzałem , próbowałem dużo zapytań , ale google odmawia współpracy
![]() z góry dzięki (sorry , jestem troche zielony w tej dziedzinie ;]) tu cos jest: http://www.egrafik.pl/porady/php-do-czego-...je-wykorzystac/ , ale nie ma tego co szukam Ten post edytował mcfreak 30.01.2009, 19:38:31 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bo to co szukasz to musisz wymyslic, naucz sie obslugi cookies, i wymysl jak z podstawami php zrobisz takie ograniczenie. To jest bardzo proste.
Pomijam nieskutecznosc rozwiazania i wrazliwosc na usuwanie cookies. -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 316 Pomógł: 36 Dołączył: 2.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zawsze możesz zrobić to nieco trudniejszym sposobem. Twój skrypt będzie pobierał ip odwiedzającego i zapisywał je do pliku, bądź tabeli w bazie danych. Każde kolejne wejście na stronę spowoduje powiększenie licznika zawartego w bazie o 1. No i rozwiązanko gotowe
![]() Wracając do twojego problemu - jeśli na praaaaawdę uważasz, że sam nie dasz rady, tudzież milion przekopanych forów i kursów nie dało ci odpowiedzi, to mogę ci taki skrypt napisać :] . Ten post edytował 230005 30.01.2009, 20:22:08 |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Trzymaj bo mam dobry dzień, pisane z palca, ewentualne błędy popraw sobie sam. |
|
|
![]()
|
|
coś nie działa. rozumiem ze po 5 razach idzie do strony example.php?
nie idzie ;] |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Dostałeś i tak za wiele ewentualne błędy popraw sobie sam.
|
|
|
![]()
|
|
ok , czyli jest ktos inny chetny pomoc?
@up zrozum , ze ja kompletnie nigdy nic z cookie nie robilem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
"Pomóc", to nie znaczy "zrobić". Łap za kurs PHP, w większości jest temat o ciastkach.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
to jest dział przedszkole czy się myle?
to wiem ,że jest w kursach , ale proszę was , może będziecie tak mili i zrobicie to? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 202 Pomógł: 117 Dołączył: 13.04.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
To jest forum, a nie interaktywny kurs programowania. Gotowca nikt Ci tu nie da. Możemu Cię naprowadzić na właściwy trop lub pomóc znaleźć błąd w Twoim kodzie. Nikt za Ciebie nic nie napisze. Pozdrawiam! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Dzięki wam za pomoc , której nie otrzymałem , zapytałem na innym forum o PHP, o wiele lepszym i dostałem to co chciałem w bardzo szybkim czasie ;]
Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 10:42 |