![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 128 Pomógł: 0 Dołączył: 8.08.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam. Mam skrypt, którym chcę dodawać zdjęcia do bazy. Ale nie moge tego robić. Nie wiem co sie dzieje. Dodaje mi do bazy, ale komórka jest pusta. Baza w komórce gdzie jest zdjęcie ma mediumblob. Proszę o pomoc.
Oto mój skrypt:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 37 Dołączył: 4.06.2005 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A po czorta to ? \"".$content."\" nie lepiej tak
Zawsze jak czegoś Ci nie dodaje to rób sobie
Zobaczysz czy przekazuje jakieś dane ![]() Pozdrawiam Redelek -------------------- Pozdrawiam
Piotrek R |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
O masakra... Kolejne genialny pomysly na przechowywanie zdjec.
ZDJĘĆ ANI ŻADNYCH INNYCH PLIKÓW NIE PRZECHOWUJE SIĘ W BAZIE DANYCH. Jedynie co się trzyma w bazie przy obsłudze plików to ścieżki do nich. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 37 Dołączył: 4.06.2005 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O masakra... Kolejne genialny pomysly na przechowywanie zdjec. ZDJĘĆ ANI ŻADNYCH INNYCH PLIKÓW NIE PRZECHOWUJE SIĘ W BAZIE DANYCH. Jedynie co się trzyma w bazie przy obsłudze plików to ścieżki do nich. Ale jak chce to czemu nie:) Ja się przekonałem po miesiącu , że nie warto ![]() -------------------- Pozdrawiam
Piotrek R |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 128 Pomógł: 0 Dołączył: 8.08.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Dalej nie dziala, zrobiłem jak mówiłeś. Wpisując echo zapytanie wyświetla mi się 1.
Chętnie wykorzystam przechowywanie zdjęć w katalogu i sciezka w bazie. Jak to mogę zrobić? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Cytat Chętnie wykorzystam przechowywanie zdjęć w katalogu i sciezka w bazie. Jak to mogę zrobić? Zapisujac zdjecie w podanej sciezce a potem cala sciezke do bazy... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Dzięki poczytam
![]() |
|
|
![]()
|
|
-------------------- Pozdrawiam
Piotrek R |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 08:27 |