![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2002 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Wszystko bylo ok do czasu kiedy uzywalem FoxServ2. Po zainstalowaniu trojki, phpMyAdmin (ver 2.2.6 - o ile dobrze pamietam) przestal pokazywac nowo utworzone tabele/bazy, lub pokazuje usuniete :!: nie pokazuje tez dodanych rekordow :?: Czy ktos moze mi powiedziec gdzie tkwi problem :?: Tylko prosze nie piszcie, ze sam powinienem napisac modol do zarzadzania baza danych :? -------------------- "Istota strategii jest zabicie czlowieka,
nie ma w tym nic wyszukanego" - Miyamoto Musashi |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 8.09.2003 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Witam
Wszystko bylo ok do czasu kiedy uzywalem FoxServ2. Po zainstalowaniu trojki, phpMyAdmin (ver 2.2.6 - o ile dobrze pamietam) przestal pokazywac nowo utworzone tabele/bazy, lub pokazuje usuniete :!: nie pokazuje tez dodanych rekordow :?: Czy ktos moze mi powiedziec gdzie tkwi problem :?: Tylko prosze nie piszcie, ze sam powinienem napisac modol do zarzadzania baza danych :? Hej, Mam chyba ten sam objaw. Wyglada to tak jakby IE nie odświeżał okien (a konkretnie ramek PMA). Np. dodam nowy rekord -> potem klikam w lewym menu na tabelkę do której dodałem rekord, wybieram "przeglądaj" - i kiszka. Widzę sytuację sprzed dodania rekordu. ALE: jak w okienku SQL wpisze SELECT * FROM jakaś_tabela - wynik jest jak najbardziej poprawny - widac nowo dodany rekord. Co z tym fantem zrobić? Myślałem że to problem z ustawieniami IE (odświeżanie stronitp) - ale już chyba wszystko sprawdziłem i nadal mam to samo ![]() Ktoś ma jakieś pomysły? Dziękuje z góry za pomoc! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 8.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiem tylko tyle ze u mnie kiepsko chodzil foxserv 3.0 a fox 2.0 chodzil dobrze.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2002 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Np. dodam nowy rekord -> potem klikam w lewym menu na tabelkę do której dodałem rekord, wybieram "przeglądaj" - i kiszka. Widzę sytuację sprzed dodania rekordu. ALE: jak w okienku SQL wpisze SELECT * FROM jakaś_tabela - wynik jest jak najbardziej poprawny - widac nowo dodany rekord.
Ktoś ma jakieś pomysły? Dziękuje z góry za pomoc! dokladnie mialem to samo i.... zainstalowalem nowa wersje phpMyAdmin'a (dokladnie ver. 2.5.2) i juz jest OK -------------------- "Istota strategii jest zabicie czlowieka,
nie ma w tym nic wyszukanego" - Miyamoto Musashi |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:48 |