![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 2 Dołączył: 23.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy istnieje jakiś sposób, będąc w posiadaniu konta fikcyjnego, by dodając zdjecia do galerii, były one pokazywane na stronie głównej? Dla kont fikcyjnych jest to wyłączone. Istnieje jakieś obejście?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ta Nasza-klasa to nie ma czegoś takiego jak "pomoc", ale maila kontaktowego? Do nich kieruj to pytanie.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 2 Dołączył: 23.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W pomocy czegos takiego nie ma, a na pytanie drogą mailową nie otrzymam odpowiedzi na to pytanie, więc pytam tutaj, skoro macie pisać posty tego typu, by sobie nabić jak największą ich ilość to lepiej sobie darujcie
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 202 Pomógł: 117 Dołączył: 13.04.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie mam pojęcia czemu pytasz o to tutaj. Co do oskarżeń pod adresem @Crozin, wydaje mi się, że stosunek ilości postów do ilości Pomógł mówi wszystko na temat wartości Jego wypowiedzi.
Pozdrawiam! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z tego co wiem to w hydeparku ilość postów nie jest naliczana;) także nie udało Ci się.
a co to tego serwisu o który pytasz to wydaje mi się, że skoro się nie da to się nie da. załóż konto nie fikcyjne i po problemie. -------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czytac nie umiemy?
Cytat Użytkownik korzystający z konta fikcyjnego ma wyłączone: - opcje zapisywania się do szkół, klas i kierunków, a także możliwość ich tworzenia, z wyjątkiem tych, które funkcjonują w ramach tzw. „Nibylandii" - opcję tworzenia wątków i wypowiadania się na forach szkół, klas i kierunków - opcję dodawania zdjęć do galerii szkół, klas i kierunków, a także komentowania zdjęć umieszczonych tam przez innych Użytkowników - opcję umożliwiającą pojawianie się nowo dodanych zdjęć na stronie głównej w boksie „Ostatnio dodane zdjęcia". Jedynym obejsciem jest zalozenie konta NIE-fikcyjnego -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Ale to nie przejdzie, jeśli będzie chciał mieć zdjęcia nie-osobowe; prędzej, czy później ktoś zgłosi konto jako fikcyjne i tyle z tego...
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 08:06 |