![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 18 Dołączył: 11.06.2007 Skąd: Koszalin/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Potrzebuje dołączyć na raz dwa pliki z hackami css dla IE6, są to fixy dla png i :hover na innych elementach niż a. Potrzebne sa oba na raz, czy istnieje możliwość ich dołączenia jednocześnie? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja bym spróbował:
Kod selektor1, selektor2{ Powinno zadziałać, ale nie próbowałem. Przetestuj i daj znać.behavior: url("jakiś.htc"); } selektor1, selektor{ behavior: url("jakiś_inny.htc"); } Btw - do :hover zawsze możesz użyć jQuery - prosto, łatwo i przyjemnie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 18 Dołączył: 11.06.2007 Skąd: Koszalin/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety nie działa - już wcześniej próbowałem, drugi htc nadpisuje pierwszy i działa tylko ten drugi.
Jquery ani żadnego javascriptu nie moge użyć(wiem, htc to też javascript, ale zleceniodawca o tym nie wie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Dzięki za linka, tego mi trzeba było.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 07:11 |