![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 29.01.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam. W jednym temacie podałem już o co chodzi, ale napisze jeszcze raz. Zrobiłem baze danych w mysql. Teraz muszę ją połączyć z PHP, którego zbyt dobrze nie znam. Zrobiłem już dodawanie do bazy. Mam problem z wyszukiwaniem dodanych do bazy danych. Chcę np. wyszukać dane po Dane_klienta(lub jakaś inna opcja). Napisałem już skrypty w html i php, ale cos nie chodzą. Wydaje mi się że błąd jest tutaj
Nie wiem jak to poprawić. Poniżej są skrypty, które napisałem. Jak ktoś będzie wiedział, gdzie jest błąd to proszę o pomoc. Dzięki. szukaj.php
EDIT: moderacja - dodano tagi BBcode |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 70 Dołączył: 13.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tutaj http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/select.html masz przykłady użycia klauzuli WHERE w zapytaniu, dzięki której dodasz warunki wyszukiwania
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Użyj odpowiedniego bbcode na listing.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po pierwsze ujmij kod PHP w odpowiednie tagi BBcode (podpowiem, odpowiednie tagi to [ php ] ...) - inaczej poleci warn
teraz masz:
a powinieneś mieć:
-------------------- - Oh no, my young coder. You will find that it is you who are mistaken, about a great many things... - |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 29.01.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ok, zrobiłem wg waszych uwag. Ale nadal jest błąd. Na pewno jest w tym fragmencie i nie wiem jak go poprawić:
Jak powinny być tu umieszczone dane z tabeli (w jakiej kolejnosc itp) ![]() EDIT: moderacja - dodano tagi BBcode |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ponieważ moja grzeczna prośba o dodanie tagów BBcode została zignorowana. Zatem dodałem tagi sam, a temat zamykam. Czekam na PW na wyjaśnienie, dlaczego ignorujesz prośby moderatorów.
-------------------- - Oh no, my young coder. You will find that it is you who are mistaken, about a great many things... - |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 08:38 |