![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 623 Pomógł: 11 Dołączył: 1.01.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki kod:
Kod $pol = mysql_connect("localhost","root",""); if (!$pol){ include_once("../elementy/error.php"); echo $error_connect; exit; } $wyb = mysql_select_db('siedlczanin'); @mysql_query('SET CHARACTER latin2'); @mysql_query('SET NAMES latin2'); @mysql_query('SET CHARACTER_SET latin2'); if (!$wyb){ include_once("../elementy/error.php"); echo $error_select; exit; } $zap = "SELECT * FROM `uzytkownicy` WHERE login='$kto'"; $wyn = mysql_query($zap); print mysql_error(); if (!$wyn){ include_once("../elementy/error.php"); echo $error_query; exit; } $ile = mysql_num_rows($wyn); echo $ile; mysql_close($pol); Nie wiem czemu, ale nie wyświetla mi się liczba rekordów (powinno być 0); Wpisałem, zapytanie w phpMyAdmin i wynik wyszedł 0, czyli zapytanie jest dobrze skonstruowane. Więc co jest źle? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:49 |