![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 25.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam proble, przeryłem całe google i nie znalazłem tego co szukam, więc dlatego zakładam ten temat. Problem jest następujący, potrzebuje skrypt dla administratora strony. Skrypt powinien zawierać 3 pola tekstowe:
- W pierwszym polu wpisujemy kwote wpłaty. - W drugim polu wpisujemy tytuł wpłaty. - W trzecim polu wpisujemy do jakiego usera ma trafić wpłata. A następnie tworzyć plik w którym zapisze te wszystkie dane, a jeśli taki plik istnieje to aby dopisywał wpłate. Troszkę nad tym myślałem i moim zdaniem plik do którego będą zapisywane dane z formularza mugł by wyglądać mniej więcej tak: ?> //Wpłaty <wpłata nr. 1> <kwota wpłaty="10,00"> <tytuł wpłaty="coś tam.."> <data wpłaty="12.10.2009"> <wpłata nr. 2> <kwota wpłaty="50,00"> <tytuł wpłaty="coś tam.."> <data wpłaty="18.10.2009"> //--- i jeszcze fajnie by było aby //--- tworzył zmienną $kasa w której by //--- umieścił sumę wszystkich wpłat <? wiem że prosze o wiele ale sam nie dam rady (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Ten post edytował ayeo 28.01.2009, 07:17:59
Powód edycji: temat
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 04:50 |