![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Stworzyłem ten temat ponieważ chciałbym się od was dowiedzieć co kupujecie swoim dziewczyną,żoną na walentynki bo niemam doświadczenia a podoba mi się pewna dziewczyna..............................
Nieśmiejcie się :cry: -------------------- „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest;
nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.” Jan Paweł II |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2003 Skąd: Jawor Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
3-metrowego pluszowego misia o kolorze czerwonym z wyrytym na brzuchu sercem ;]
-------------------- tnij.org - skracanie, maskowanie długich linków
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Moja Pani ma walentynki odkąd mnie zna, więc wymienianie listy prezentów za długo by trwało..
Kubatron: ty sie nie pytaj obcych, tylko sam coś zrób. Polecam ręcznie wykonaną robótkę. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Scanner: ale ja się wstydze zagadać i wręczyć :cry:
-------------------- „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest;
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 197 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2003 Skąd: z Marsa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Scanner: ale ja się wstydze zagadać i wręczyć :cry:
No to o czym tu wogóle jest mowa? Chcesz to wręczyć przez doręczyciela? To najgorsze co można zrobić... :| Generalnie nie wiem co możesz kupić. Ja nie mam takiego problemu (chyba) Więc niestety w tej kwestii Ci nie pomoge. Pozdro |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: POLAND Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat chciałbym się od was dowiedzieć co kupujecie swoim dziewczyną
Cytat Scanner: ale ja się wstydze zagadać i wręczyć :cry:
Chyba troche to sprzeczne, nie sadzisz? Nie mniej jednak. Jesli dziewczyna jest inteligentna, to fakt, najlepiej by bylo, abys posiedzial troche czasu i ZROBIL recznie jakas fajna laurke/upominek. Potem po prostu jej to wrecz (i, jesli inteligentna, najlepiej sie za duzo nie odzywaj ![]() Jesli jest jedna z tych dziewczyn, ktore maja chlopaka gora tydzien... to polecam kluczyki od BMW. To powinno zalatwic sprawe. Niestety Ci tutaj nie pomoge, poniewaz ostatnie BMW jakie mialem utopilo sie wraz z jachtem podczas zabawy na mazurach ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2003 Skąd: Lublin city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Polecam zamiast kwiatka,
a tak powaznie: chyba nie dorosles do tego skoro masz taki problem. Mowiac szczerze to takie zabawy, rozglos tego dnia, mnie nie bawia. Panna powinna miec z Toba zawsze walentynki, ew. mozesz wymyslec mile spedzony wieczor we dwoje ![]() -------------------- (none)
|
|
|
![]()
|
|
A ja tez was zapytałem co kupicie swoim
![]() -------------------- „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest;
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 120 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2003 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sluchaj... najlepsza taktyka to polaczenie wszystkich wymienionych wczesniej i nieoczekiwany calus
![]() Cytat najlepiej sie za duzo nie odzywaj swiete slowa ![]() ![]() u mnie podzialalo ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja osobiście jestem przekonany, że najlepsze są prezenty wykonane samemu - widać w tedy poświęcenie i zaangażowanie w ten wyjątkowy dzień, a nie co roczne odchudzanie portwela...
-------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2003 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ej stary nie ma się czym denerwować wszystko będzie w porządku!!!
![]() ![]() ![]() -------------------- YoNo
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30.06.2025 - 00:00 |