![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 12.01.2009 Skąd: Schelluinen | Nederland Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
od jakiegoś czasu interesuje się "gotowcami" takimi jak pligg, joomla, socialengine...i wszelkiego rodzaju cms'ami etc. Ostatnio natchnąłem się na kilka stron zbudowanych na tym samym "silniku" i chciałbym poznać nazwę tego software'u. Może ktoś z Was będzie wiedział: Adresy stron: polishdating.nl , dopasowani.pl Od razu chciałbym dodać, że nie zamierzam bawić się w budowanie serwisu...a już tym bardziej randkowego ...ot tak - ciekawość Dzięki za odpowiedź. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 134 Pomógł: 5 Dołączył: 9.08.2008 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pewnie autorski.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 12.01.2009 Skąd: Schelluinen | Nederland Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Myślę, że raczej mocno przerobione gotowe rozwiązanie. Kiedyś googlując wpadłem na stronę firmy oferującej własnie ten skrypt...tylko to bylo już jakiś czas temu i nie pamiętam w jaki sposób się tam dostalem
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 15:52 |