![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 17.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam następujący problem: Napisałam formularz w Jquery, i działa dobrze we wszystkich przeglądarkach z wyjątkiem Internet Explorer (korzystam z wersji 6). Odpowiadający fragment kodu: var liczba; var new_input = $("<input>"); new_input.attr("type", "text"); new_input.attr("name", "imie"+(liczba)); var counter = liczba; var new_input1 = $("<input>"); new_input1.attr("type", "hidden"); new_input1.attr("name", "liczba"); new_input1.attr("value", +counter); Mój skrypt pozwala na dynamiczne dodawanie wierszy w formularzu. Wiersze są numerowane. Ilość wierszy muszę przekazać metodą POST do zapisu w bazie . Niestety, z tego co zauważyłam, skrypt nie działa w IE dlatego, że atrybut "value" nie jest poprawnie odczytywany. Jeśli go nie używam, skrypt działa prawidłowo. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć, czy istnieje jakiś inny sposób na przekazanie zmiennej z JavaScript do pliku php, bez używania atrybutu value? W jaki sposób mogę to zrobić? Z góry dziękuję za wszelkie sugestie, Pozdrawiam, |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:49 |