![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wyskrobałem z książki skrypt do wysyłania sms z wykorzystaniem jabbera. Klasę jabbera ściągnąłem mam kod tylko potrzebuje danych do operatorów na rynku amerykańskim tak oni się przedstawiają
gdzie znajdę takie dane dla polskich operatorów? cały kod:
normalnie formularz do tego napisać? nikt nie wie gdzie mogę znaleźć informacje o operatorach oraz co dalej? ![]() ponawiam zapytanie bo jeszcze nie rozwiązałem tego problemu ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
I wątpię, żebyś rozwiązał.
Operatorzy w PL niechętnie udostępniają API do wysyłania SMS, bo chcą trochę zarobić. ![]() Jeśli chcesz mieć pewność wysyłania SMS bez względu na limit, pozostaje tylko umowa z jakąś firmą umożliwiającą wysyłanie Bulk SMS. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 224 Pomógł: 18 Dołączył: 4.02.2003 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tego co wiem to Era ma api umozliwiające wysyłanie SMS przez np. PHP ale jest dzienny limit wynoszący tylko 5 smsów.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
udało mi się wysłać sms za pomocą +48xxxxxxxxx@text.plusgsm.pl (mail)
ale teraz już nie działa -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:31 |