![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 9 Dołączył: 16.09.2005 Skąd: Rybnik Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
mam taki problem w moim kodzie który liczy paęe set linijek mam dużo funkcji preg_match i pod koniec kodu gdy chce dodawac gotowe kody do bazy potrzebuje link ale czyste z przed zmiany "preg_match"... Niestety zmienna która na poczatku kodu ma wartość linku którego potrzebuje PRZY DODAWANIU DO BAZY NIE Wyświetla go po prostu wartość null jest czyli pusta Idzie zrobić tak aby np przyporządkować zmienną np $stala do tego linki czyli $sUrl Bo mecze się z tym 3 godzine i nic Pozdrawiam Myślałem nad wstawieniem zmiennej do tablicy potem wyciągniecie jej ale to chyba nie przejdzie bo wyjdzie jako zwykła treść czyli to samo co: "Cos tam" i "$cos_tam" -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Pokaż cały kod, bo preg_match" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual nie modyfikuje zmiennej źródłowej.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 12:32 |