![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 234 Pomógł: 5 Dołączył: 26.01.2008 Skąd: Lutcza Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam, zastanawiam sie od jakiegoś czasu, jak moża zrobić taki efekt:
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=al...=Szukaj&lr= Na samej górze jest wynik allegro.pl i pod nim linki: motoAllegro Odzież, Obuwie, Dodatki Dom i Ogród Dla Dzieci Telefony i Akcesoria RTV i AGD Komputery Nieruchomości Więcej wyników z allegro.pl » jak uzyskać taki efekt? Sitemap? Pomóżcie ![]() Ten post edytował Zmorcia 25.01.2009, 08:32:56 -------------------- POMOGŁEM ? Wciśnij "Pomógł" , dzięki !
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 70 Dołączył: 13.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Sitelinks are completely automated, and we show them only if we think they'll be useful to the user. If your site's structure doesn't allow our algorithms to find good sitelinks, or we don't think that the sitelinks are relevant to the user's query, we won't show them. Jak widzisz, google automatycznie generuje te linki, jeżeli ich algorytm uzna, że mają związek z zapytaniem... Nie wiem jednak jak można wpłynąć poprzez kod strony na ten algorytm tak jak w przypadku innych technik pozycjonowania... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 9 Dołączył: 16.09.2005 Skąd: Rybnik Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja bym chciał takie coś ręcznie zrobić to zwykły link i <div>'y
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 234 Pomógł: 5 Dołączył: 26.01.2008 Skąd: Lutcza Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Nie hcodzi mi o stworzenie takich linków, tylko o to żeby w google'u było je widać ;P
-------------------- POMOGŁEM ? Wciśnij "Pomógł" , dzięki !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 9 Dołączył: 16.09.2005 Skąd: Rybnik Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Akurat zajmuje się ostatnio pozycjonowaniem trochę wiem na ten temat, głownie chodzi o to że linki które są pokrewne popularne oraz sponsorowane mają pierwszeństwo do tego typu reklam!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 463 Pomógł: 49 Dołączył: 27.12.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
może ci się przyda
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 07:56 |