![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 24.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Parę tematów już było, jednak nie daly mi one żadnego rozwiązania.
Chodzi o wysyłanie plików poprzez FTP-PUT. Mam sobie oto kod:
Wszystko działa poza przesyłaniem pliku. Konto mam na webd.pl, na darmowym host.sk mam następujący błąd: Kod Unable to access C:/test/test.mp3 Jak poprawnie podać ścieżkę do pliku źródłowego ? U mnie faktycznie jest on na C:\test\test.mp3 i stąd ma być skopiowany. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 9 Dołączył: 22.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
PHP na serwerze nie ma dostępu do Twojego komputera
![]() Ten post edytował djstrong 25.01.2009, 00:18:15 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 24.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Lokalnie nie odpalam. Przesłanie pliku z katalogu ze skryptem rozumiem, że dotyczy tylko opcji, gdy odpalam lokalnie
![]() Próbuję obejść poprzez FTP ograniczenie na koncie webd.pl dotyczące maksymalnej wielkości pliku 2MB ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Próbuję obejść poprzez FTP ograniczenie na koncie webd.pl dotyczące maksymalnej wielkości pliku 2MB jest to próba obejścia regulaminu / zasad operatora usługi. forum.php.pl nie może brać w tym udziału (naruszenie prawa - zatem naruszenie regulaminu forum). zamykam temat. następnym razem poleci ostrzeżenie. -------------------- - Oh no, my young coder. You will find that it is you who are mistaken, about a great many things... - |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:58 |