![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 244 Pomógł: 21 Dołączył: 10.02.2008 Skąd: Załęcze Wielkie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Pobieram funkcją fsockopen " title="Zobacz w manualu PHP" target="_manualstronę www i wysyłam nagłówki Kod GET / HTTP/1.1\r\n Host: www.csotam.pl/id/23/ \r\n Connection: Close\r\n\r\n Lecz zwraca mi: Kod Bad Request Your browser sent a request that this server could not understand. Co jest nie tak?! ![]()
-------------------- Amentis dolet!
Deus et patria! » Pomogłem? Kliknij Pomógł. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Spróbuj dodać do nagłówków jeszcze user-agent i accept.
Ja korzystam z takich nagłówków:
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 244 Pomógł: 21 Dołączył: 10.02.2008 Skąd: Załęcze Wielkie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skrypt długo pracuje i nadal Bad request...
Mam pytanie czy ma to związek z https lub .htaccess ![]() -------------------- Amentis dolet!
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. bierzesz Live headers z firefoxa i patrzysz co wysyla przy requescie, a potem to odtwarzasz.
2. Host to tylko host, bez Requestu czyli Host: www.csotam.pl zamiast Host: www.csotam.pl/id/23/ i pewnie inne tego typu bledy -> patrz 1. -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
to jak pobrać podstronę?!
![]() live headers FF = 0 Już mam inny błądzik który psuł zapytanko... ale dziękuję za pomoc dr_bonzo podsunąłeś mi tym lhff ![]() Ten post edytował help_mee 24.01.2009, 16:49:46 -------------------- Amentis dolet!
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podstrone?
![]() GET /podstrona/3 -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.06.2025 - 05:47 |