![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 4.12.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
---
Ten post edytował alan 2.02.2009, 19:52:43 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
za umieszcznie poraz kolejny w zlym dziale ogloszenia warn
-------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
opublikowales w Forum: Praca_oferowana_Job_offers
zas Twoj post nie spelnia warunkopw okreslinych w regulaminie juz raz CIebie o tym informowalismy - -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prosze napisz mi co jest nie tak. Poprawie. To może ja... Chociażby to: Cytat Dane kontaktowe - Bezwzględnie wymagane jest podanie informacji o nazwie firmy jej adresie (ulica, kod, miejscowość). Wymagane są również informacje o firmie najlepiej w formie opisowej: kim jesteście, co robicie ... inwencja dowolna. http://forum.php.pl/index.php?act=announce&f=12&id=3 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prosze napisz mi co jest nie tak. Poprawie. Firma. NIP, REGON, e.t.c.Adres siedziby. Kto to jest kbieszczad w domenie gmail.com? Firma krzak? Takie mam odczucia czytając ta ofertę dziale gdzie wszystkie te dane sa wymagane. Poza tym chyba naprawdę masz problemy z czytaniem. Zasady publikowania ogłoszeń w dziale Praca Oferowana - link, do którego byłeś odsyłany juz kilkakrotnie. Cytat Dane kontaktowe - Bezwzględnie wymagane jest podanie informacji o nazwie firmy jej adresie (ulica, kod, miejscowość). Wymagane są również informacje o firmie najlepiej w formie opisowej: kim jesteście, co robicie ... inwencja dowolna.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 22:07 |