![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 21.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Poszukuję programisty php, który wykona wtyczkę synchronizującą komentarze na stronie z postami na forum. Skrypty użyte na stronie to phpbb3 (dla forum) i serendipity(cms dla strony) - jednak znajomość tych skryptów nie jest wymagana Wymagania: -znajomość php (szczerze mówiąc, jest mi zupełnie obojętne, czy zostanie to napisane z wykorzystaniem wzorców projektowych,pdo, oop, soap, omg i wtf, czy strukturalnie pod php4 - to ma działać) -znajomość mysql - bo na tej bazie danych działa jeden i drugi skrypt -dyspozycyjność (zależy mi na czasie) Ogólnie są 2 racjonalne możliwości wykonania tego: - przerabianie skryptu serendipity, odpowiedzialnego za dodawanie komentarzy(aby dodawał komentarz na forum, i pobierał dane tylko z forum) - wykonanie samodzielnego skryptu odpalanego z crona Obie możliwości są przeze mnie akceptowane. Oferty, wraz z terminem realizacji i ceną proszę kierować na: gg: 2017831 email: michal.krzyzanowski+oferta_php@gmail.com |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 14:06 |