![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 23.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam formularz z ankietą. Wszystko działało ale zachciało mi się dodawać wodotryski i zepsułam... Wypełniam wszystkie pola formularza a i tak dostaję "musisz wypełnić wszystkie pola" ![]() Patrzę od paru godzin i nie widzę gdzie tkwi błąd. Proszę, spójrzcie świeżym okiem. Fragment kodu poniżej: <?php \\ tu się łaczę z bazą $imie=htmlspecialchars($_POST['Imie']); $nazwisko=htmlspecialchars($_POST['nazwisko']); $miasto=htmlspecialchars($_POST['miasto']); $email=htmlspecialchars($_POST['email']); $wiek=htmlspecialchars($_POST['wiek']); $plec=htmlspecialchars($_POST['plec']); if (empty($_POST['Imie'])) || empty($_POST['nazwisko']) || empty($_POST['miasto']) || empty($_POST['email']) || empty($_POST['wiek']) || empty($_POST['plec'])) {echo" Musisz wypełnić wszystkie pola";} else { $efekt=mysql_db_query("froggy_cba_pl","insert into ankieta (Id,Imie,Nazwisko,Miasto,Email,Wiek,Plec) values('','$imie','$nazwisko','$miasto','$email','$wiek','$plec')"); if ($efekt) echo ('Dopisałem rekord, dzięki za udział w ankiecie ').$_POST['imie']; mysql_close($polaczenie); } |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 01:13 |