![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 23.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, nie jestem programistą i na php, szczerze mówiąc to na php znam się jak rybak na grzybach ;] Mój problem polega na tym, że mam zainstalowany skrypt na serwerze w home.pl. Skrypt działa poprawnie, ale gdy wgrywam na niego nowa podstronę, i w przeglądarce wpisuje www.mojanazwa.pl/nowapodstrona to wyskakuje error 404
Nie wiem o co chodzi, bo wszystkie dane są jak w innej podstronie serwisu... Prosiłbym o jakąś pomoc ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 120 Pomógł: 22 Dołączył: 15.07.2008 Skąd: Raniżów/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmień atrybuty pliku.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 129 Pomógł: 4 Dołączył: 21.02.2004 Skąd: z domu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
spróbuj nadać prawa dostępu wgranemu plikowi na np. 644
-------------------- pomoglem wcisnij przycisk "pomogl" - dzieki...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 23.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
404 Not Found
The request /chatuj was not found on this server. Nie pomogło, a czy nie muszę tej nowej podstrony gdzieś dopisać? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 120 Pomógł: 22 Dołączył: 15.07.2008 Skąd: Raniżów/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A upewnij się, że adres do pliku jest poprawny. Jeśli jest to serwer UNIXOWY to sprawdź rozszerzenia pliku, czy np nie jest .JPG zamiast .jpg.
I spróbuj zmienić chmody do folderu z tym plikiem. |
|
|
![]()
|
|
Hmm więc tak, plik nazywa się "chatuj".
Po kolei co zrobiłem: skopiowałem zawartość innej podstrony stworzyłem nowy plik o rozszerzeniu .php wkleiłem do niego kod z innej podstrony tego serwisu wgrałem na serwer i wpisuje adres www.mojastrona.pl/chatuj Wyskakuje błąd Możliwe (bardzo), ze coś pominąłem ![]() Podstrona jest w głównym katalogu portalu Ten post edytował Riven 23.01.2009, 22:56:18 |
|
|
![]()
|
|
Wpisz:
www.mojastrona.pl/chatuj.php |
|
|
![]()
|
|
Hehe ok w miarę pomogło
![]() Tylko, że chyba gdzieś nie zamknąłem kodu ![]() Dzięki |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:53 |