![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 1 Dołączył: 3.03.2007 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam. Postanowiłem pouczyć się technologii Smarty jednak już na początku, tak jak zawsze zresztą, wystąpił problem.
Szukałem na wielu forach jednak nic mi nie pomogło zbytnio. Drzewo moich katalogów przedstawia się pokrótce tak: projekt: cache; configs; templates: index.tpl; templates_c; smarty: [cała zawartość smarty, Smarty.class.php itp]; index.php; smarty.inc.php; Smarty.inc.php wygląda następująco:
Index.php:
I nie wiem dlaczego pojawia się taki błąd. Próbowałem zmieniać już ścieżki na wszelakie sposoby stosując '../' "./" itp. Templates_c zmieniłem na chmod775 i cache tak samo. Posiadam linuxa Debian Etch Ten post edytował Ad4m1992 23.01.2009, 21:13:34 -------------------- Tasi.pl - wejdź i zostań z nami na dłużej Artykuły, aktualności, filmiki, foto - wszystko z lekkim przymrużeniem oka Zwiększ ilość odsłon na swoim stronie |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 7 Dołączył: 17.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po errorze wydaje się ,że chmod 777 template_c powinno pomóc
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:06 |