![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 0 Dołączył: 17.02.2008 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam taki problem
![]() chciałbym zastapić pętle foreach która wyświetla liste kategorii z pliku .php na pętle ktora robi to samo ale wyświetla listę kategorii z bazy mysql. Początkowo kod wyglądał tak:
przerobiłem go na taki kod:
i niestety nie działa ![]() ps. tabela w mysql nazywa się "tele" i mam w niej pola "ID", "NAZWA" - nazwa kategorii i "SEGMENT" - dział kategorii Ten post edytował Kamil90 23.01.2009, 21:24:57 -------------------- Jak dobrze, że ktoś pomyślał i stworzył takie forum :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 428 Pomógł: 128 Dołączył: 17.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Apostrofy i cudzysłowy.
Chociażby po kolorowaniu składni powinieneś to zauważyć... ![]()
Oczywiście zakładam, że dostajesz jakieś rekordy z bazy. Edit: PS Jeśli to nie to cyt. "niedziała" to doprecyzuj co nie działa (jakieś błędy? lista select się nie wyświetla? itd.) ![]() Ten post edytował ziqzaq 23.01.2009, 21:12:13 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 0 Dołączył: 17.02.2008 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wielkie dzięki ziqzaq ! w php jest ważny jest każdy szczególik
![]() -------------------- Jak dobrze, że ktoś pomyślał i stworzył takie forum :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 05:52 |