![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 209 Pomógł: 0 Dołączył: 9.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ,
jak zrobić , aby na stronie jedenz przycisków nie był ukryty ale osoba nie mająca do niego uprawnień po naciśnięciu dostawała alert , mam pobraną zmienną zalogowanej osoby , i teraz chcę zrobić tak że jak login != cos tam to po naciśnięciu alert "nie masz uprawnień" to mój div(przycisk) z odnośniekiem do podstrony
dziękuję za rady |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 326 Pomógł: 121 Dołączył: 23.07.2008 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod <?php if($loggedIn) $action = 'href=" http://xx/ll/bal/up/upload.php" '; else $action = 'href="#" onclick="alert(\'nie jestes zalogowany\')" '; ?> <div id="Layer3" style="position:absolute; left:16px; top:187px; width:120px; height:31px; z-index:3"> <A <?php echo($action); ?> onMouseOver="ShowButton(document.images['Image_Layer3'],'Image96384968_1.gif')" onMouseOut="ShowButton(document.images['Image_Layer3'],'Image96384968_0.gif')" nie mozna cos takiego? pamietaj jeszcze tylko, ze musisz zabezpieczyc skrypt upload.php, bo brak linka nie jest wystarczajacy |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 13:43 |