![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 2 Dołączył: 7.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Sprawa jest doś prosta. Potrzebuję wygenerowania kilku raportów do formatu umożliwiającego jego edycję po wygenerowaniu. Zapoznałęm się z http://wortal.php.pl/phppl/wortal/artykuly...anie_plikow_rtf jednak mimo uśilnych prób po wygenerowaniu otrzymuję źródło dokumentu zamiast poprawny dokument RTF. Czy ktoś z was generuje takie pliki ? i jest mi w stanie pomóc ? Pozdrawiam munky |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 441 Pomógł: 71 Dołączył: 3.09.2007 Skąd: wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 2 Dołączył: 7.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zzeus dzięki za link. Czytam to właśnie ale widzę, że to mi się nie przyda chyba ponieważ ja mam z góry przypisany szablon i w odpowiednie miejsca muszę wstawić odpowiednie dane.
Pozdrawiam munky |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm, a wysyłasz odpowiedni nagłówek?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Hej,
Bim2 jasne, że wysyłam odpowiedni header. Nie wiem jak innym osobom się udało wygenerować taki RTF ponieważ na dole artykułu jaki podałem powyżej jest źródło z jakiego kożystano http://lab.artlung.com/rtf/ i co ciekawe tam też mam tego samego bug-a ;/ Pozdrawiam zebupl Czy jest ktoś mi w stanie pomóc ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
daj header na:
oczywiście na początku skryptu -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Lejto nic z tego ;/
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 13:26 |