![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 9 Dołączył: 16.09.2005 Skąd: Rybnik Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam takie pytanie, Poniżej znajduje się kod do wyświetlania tabeli która generuje przez pętle while Mam 8 pozycji wygląda to niej więcej tak: Oto link do screenu tabeli http://www.wrzuta.pl/obraz/G3vZY7Cmeq/tabela_www.90minut.org
Powyzej jest kod który generuje całą tabele Mam pytanie teraz jak zrobić aby class picker-horizontal który odpowiedzialny jest za tabele (obramowanie kolor ect) zmieniał się losowo Co mam na myśli już mówię na rysunku obok nazwy drożyny jest numerek 1 i 2 i tak na zmianę. W Tej chwili kolor tła każdego kwadrata gdzie jest treśc jak widać jest biała a chciał bym żeby tam gdzie zaznaczyłem 1 np było czerwone tło a tam gdzie 2 np białe. Chodzi o to zęby na zmianę kolor pokazywał clasa "picker-horizontal" odpowiada za ten kolor . bo to obrazek jest umiem zrobić jeden kolor który idzie przez całą tabele ale jak zrobić jak już mówiłem żeby raz byłą biała a raz np czerwona i znowu biała czerwona i tak na zmianę P.S Jak ktoś nie rozumie to tabela ma wyglądać tak: http://www.wrzuta.pl/obraz/bcz9gGCh1h/90mi...ilkarski_online Dziękuje serdecznie za pomoc!@ ![]() Ten post edytował _Martin_ 22.01.2009, 13:30:12 -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Daj cały kod
Ten post edytował MateuszScirka 22.01.2009, 14:27:38 -------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 9 Dołączył: 16.09.2005 Skąd: Rybnik Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oto cały kod:
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 428 Pomógł: 128 Dołączył: 17.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Normalnie w css mógłbyś tak css nth-child, ale niestety nie z IE6.
A więc poglądowy przykład:
Dostosuj sobie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:23 |