![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 203 Pomógł: 6 Dołączył: 11.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Tworzę zapytanie, które ma wylistować ilość transakcji z udziałem mojego ID, czyli moich. Wszystko jest OK, ale zmodyfikować dane na zasadzie, że jeżeli id_from == moje ID, to ja dokonałem transkcji i odejmuje mi kwotę. Oto mój problem, napisałem taki kod:
$this->ipsclass->input['uid'] - sprawdza ID zalogowanego usera, czyli np. mnie. $row['amount'] - kwota. $row['fg_from'] - kwota, która został odjęta od mojego konta. $row['fg_to'] - kwota, która przychodzi do mnie. Dobry pomysł jest. Nie mogę sprawdzać ID w skinie, nie przyjmuje tej konstrukcji. PS. Skrypt IP.Board. Pozdrawiam, Largo |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 70 Dołączył: 13.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 203 Pomógł: 6 Dołączył: 11.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witaj,
@EarthCitizen - dziękuję Ci z góry za chęć pomocy, mimo to, dziwnie skrypt reaguje. Powinno się teoretycznie wyświetlić: 15.00 - 10.00 -> 5.00 - dla dodania 5.00 + 10.00 -> 15.00 A mi w każdym przypadku podaje końcową liczbę i kolor zielony. W czym może tkwić problem?
Jak widzisz, a w skinie przekazuje zmienną $row['amount']. Masz jakieś sugestię? PS. Kod, który przepisywałem pod siebie z nowymi funkcjami, odpowiadający za to, wygląda tak:
PS2. Udało mi się samemu. Dziękuję za nakierowanie :-) Oto poprawny kod:
Pozdrawiam, Largo Ten post edytował Largo 22.01.2009, 17:39:13 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 05:51 |