![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 333 Pomógł: 16 Dołączył: 13.05.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, oto moje zapytanie które naturalnie nie ma prawa wyświetlać według 2 kolumn:
Kod SELECT kraj.*, regiony.* FROM kraj LEFT JOIN regiony ON kraj.id_kraju = regiony.id_kraju ORDER by nazwa_kraju Chciałbym wyświetlić alfabetycznie wg nazwa krajów i nazw regionów przykład: Polska -> region 1 Polska -> region 2 Rosja -> region 1 Rosja -> region 2 Jak mogę uzyskać taki efekt? Dzięki za sugestie i pomoc ![]() -------------------- Kliknij POMÓGŁ jeśli moja odpowiedź okazała się użyteczna!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 53 Dołączył: 18.09.2007 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 555 Pomógł: 84 Dołączył: 20.02.2008 Skąd: Małopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod SELECT kraj.*, regiony.* FROM kraj LEFT JOIN regiony ON kraj.id_kraju = regiony.id_kraju ORDER by kraj.nazwa_kraju, regiony.nazwa_regionu
-------------------- Wieloprocesowość i wielowątkowość w PHP, poznaj Kraken PHP!
Serwer HTTP i WebSocket w PHP | Promise/A+ Strona Domowa | Elradia MMORPG FireFox: make the web better. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:51 |