![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym zrobić coś takiego że na stronie grała by muza ale wszyscy słyszeli by ją w tym samym momencie piosenki. Czyli ktoś słucha muzy i dróga osoba też ta pierwsza wychodzi i wchodzi i po powrocie do stronki słyszy ten sam moment piosenki jak ta dróga osoba która wcale nie wychodziła. Jeśli ktoś jest miły prosił bym o jakiś wstępny kodzik a jak nie to chociarz wytółmaczył mi jak sie do czegoś takiego zabrać.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 70 Dołączył: 13.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm napisz może na forum flasha... Wiem, że do clipów video jest soft do flasha, który działa na serwerze i wtedy przekazuje aktualny moment odtwarzania... więc do muzy też się nada...
http://forum.flashzone.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 10 Dołączył: 20.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Popracuj nad ortografią
![]() Pewnie chodzi o coś w okolicach radia internetowego od razu na stronie, więc raz że w samym html tego nie zrobisz, dwa że skoro inne radia tak nie robią to wątpię żeby to się opłacało, a trzy że pewnie można by to było jakoś wykombinować jakimś bynajmniej mi nie znanym sposobem z użyciem wtyczek windows media, albo coś z flashem, coś na zasadzie jakby transmisji w przeglądarce. Z mojej strony to polecałbym Ci raczej użycie serwera z shoutcastem pod coś takiego, co prawda wymagało by to ściągnięcia przez usera pliczku do winampa, ale to i tak chyba praktyczniejsze rozwiązanie, przynajmniej moim zdaniem. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 28 Dołączył: 2.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Popracuj nad ortografią ![]() Pewnie chodzi o coś w okolicach radia internetowego od razu na stronie, więc raz że w samym html tego nie zrobisz, dwa że skoro inne radia tak nie robią to wątpię żeby to się opłacało, a trzy że pewnie można by to było jakoś wykombinować jakimś bynajmniej mi nie znanym sposobem z użyciem wtyczek windows media, albo coś z flashem, coś na zasadzie jakby transmisji w przeglądarce. Z mojej strony to polecałbym Ci raczej użycie serwera z shoutcastem pod coś takiego, co prawda wymagało by to ściągnięcia przez usera pliczku do winampa, ale to i tak chyba praktyczniejsze rozwiązanie, przynajmniej moim zdaniem. nie koniecznie musiałby ściągać plik do winampa są playery radia na strone przez wmp plugin albo we flashu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 10 Dołączył: 20.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 28 Dołączył: 2.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pisałem że można by było coś wykombinować z użyciem windows media albo flasha i o szczegóły tego pyta chyba autor tematu. najprostszym sposobem to jest wykupienie serwera shoutcast tak jak pisałeś i dodanie ukrytego playera we flashu obsługującego radia internetowe jak poszukasz w google to powinieneś znaleźć takie coś |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 08:18 |