![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 0 Dołączył: 11.03.2007 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam... zmieniłem nazwę tematu i jego treść na coś o co właściwie powiniennem spytać na samym początku... Jak szukać w manualu, żeby znaleźć? Możecie coś doradzić? Nie zawsze tak łatwo wpaść jak będzie się nazywała potrzebna funkcja.
Żeby nie spamować postami napiszę tutaj: Niby nie takie trudne, ale nie ma łatwiejszej drogi do celu? Czasem wie się co chce się zrobić, ale nie wie się samemu co trzeba do tego użyć. Ten post edytował Gallareton 21.01.2009, 16:45:02 -------------------- Mowa jest srebrem, a milczenie złotem...
Lepiej milczeć i wydać się głupim, niż odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Alergia na manual??
http://php.net/strlen -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 10 Dołączył: 20.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://php.net.pl/manual/pl/index.php i jedziesz po działach
![]() Edit: Aha, w sygnaturce prosisz o ocenę tej gry ![]() ![]() Odpisuj a nie edytuj pierwszy post, pytanie to nie spam ![]() Ten post edytował Adrian1207 21.01.2009, 16:45:33 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 0 Dołączył: 11.03.2007 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co do mojej sygnaturki, to ja się zajmuję zapleczem i PHP, a grafik się za przeproszeniem opier... Narazie chcę, żeby wszystko działało jak należy a potem się będę martwił o zrobienie tego wizualnie.
Dobra już nie będę pisał postów z głupimi pytaniami... przepraszam Ten post edytował Gallareton 21.01.2009, 16:47:03 -------------------- Mowa jest srebrem, a milczenie złotem...
Lepiej milczeć i wydać się głupim, niż odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 10 Dołączył: 20.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale ja Ci nic nie mówię, nie masz co przepraszać, po to jest forum żeby pytać, a pytanie jak szukać w manualu to chyba jedno z mądrzejszych.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.06.2025 - 19:39 |