![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 293 Pomógł: 4 Dołączył: 28.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Od wczoraj staram się rozgryźć pewną sprawę która mnie nurtuje.
Teraz mam tak, jeżeli user wpisze stronę: http://xxx.pl wywołuje się index.php sprawdza czy dostał parametr strony do otwarcia $cms jeżeli NIE ? headerem przekierowuje na index.php?cms=wiadomosci jeżeli TAK includuje strone zawarta w $cmd ( jezeli istnieje). Tak wiedziałem, siedziałęm i patrze że NK sobie jakoś z tym poradizło ![]() Mamy samo nk/ a im na pewno to przekierowuje do index.php + jeszcze pewnie kilka parametrów... Nie mogę dotrzeć do jednej sprawy. Próbowałem takiego czegoś, ale niestety nie działą...
Doszedłem do wiadomosci.html ![]() Jak chce obejzec tylko czystą / to czemu mu to utrudniać ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 592 Pomógł: 62 Dołączył: 3.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wywołuje się index.php sprawdza czy dostał parametr strony do otwarcia $cms jeżeli NIE ? headerem przekierowuje na index.php?cms=wiadomosci jeżeli TAK includuje strone zawarta w $cmd ( jezeli istnieje). zrezygnuj z przekierowania headerem, a oszukaj trochę i zrób tak:
to było twoim językiem ![]()
-------------------- :]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 293 Pomógł: 4 Dołączył: 28.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podsunąłeś mi pewną myśl.
Kod if ($corepobrania=='')
{ $corepobrania='wiadomosci'; } -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 03:02 |