![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 7.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam jestem poczatkujacy w tworzeniu strony ale male pojecie mam
![]() Mam storzony formularz w którym za pomoca listy rozwijanej pobieram id z bazy danych i teraz napotkalem problem, a mianwicie ze nie potrafie usunac wybranego rekordu z bazy. Czy mogl by mi ktos pomodz jak to zrobic. Bardzo zalezy mi na tym . Oto kod wyborpyt.php
usuniecie.php
Jak dam zeby usunelo wybrany rekord z bazy to pisze mi ze usunieto rekord a rekord dalej niestety pozostaje w bazie i tu mam najwiekszy problem bo bez tego cala moja strona lezy na plecach i nie moge dalej isc. Licze na szybka odpowedz ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 70 Dołączył: 13.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pole select masz poza <form></form> dlatego nie przekazuje zmiennej z listy, poza tym w kodzie masz kilka błędów...
I tutaj już musisz mieć <form> przed <select> (atrybut enctype jest niepotrzebny w tym formularzu) Później robisz pętlę i wypisujesz wszystkie opcje z zapytania
Następnie zamykasz listę i kończysz formularz
Ten post edytował EarthCitizen 21.01.2009, 02:17:49 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 7.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wielkie dzieki za pomoc po malych przerobkach i odpowiednim wpisaniu nazw wszystko dzala bez zarzutow wielkie dzieki
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 11:23 |