![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 1.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć, mam problem, otóż piszę skrypt rejestracji, i postanowiłem to zrobić w jednym pliku. Problem w tym, że mam tam sprawdzenie mail`a, hasła etc. i jak otworzę tą stronę to od razu wyskakuje komunikat o błędach, że login jest pusty etc. Co muszę zrobić aby pojawiało się to po kliknięciu w Wyślij ?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 70 Dołączył: 13.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 1.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie za bardzo rozumiem, możesz mi to mniejwięcej wytłumaczyć ? Aktualnie wszystko wygląda tak :
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 70 Dołączył: 13.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie mieszaj php z htmlem, bo ten plik zaraz zrobi Ci się nie do opanowania.... Najlepiej dołącz walidację gdy ktoś kliknął zapisz/rejestruj czyli tablica $_POST nie jest wtedy pusta, możesz dać jakąś zmienną kontrolną w <input type="hidden" ale nie jest to konieczne....
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 17:42 |