![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 0 Dołączył: 12.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam !
Czy ktoś łączył szablony Smarty z php i Ajaxem + używał jakieś komponenty z http://www.dynamicdrive.com Zupełnie nie wiem czy to dobre połączenie :/ Macie jakieś ulubione szablony (farmeworki php )do takiego połączenia ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A czemu miałoby być złe...?
Może chodzi Ci o wyświetlanie błędów przy wstawianiu skryptów do szablonów? Bo jeśli tak, to: Kod {literal}{/literal}
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 0 Dołączył: 12.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cos takieggo mnie interesuje
to oczywiście w pliku tpl wszystko działa ale ładuje tego pliku submenucontents.htm jest w nim submenu na divach i nie wiem czy dobrze ja laduje wygląda na to że żle |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Jeszcze żeby było wiadomo, którego skryptu używasz, to by było super.
![]() Za mało danych podałeś. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
He he no ok uzylem http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/mouseovertabs.htm ale problem leży tu bo nie łączy się z tym plikiem
i nie wiem jak to rozwiazac {include file="submenucontents.tpl"} nie działa ma ktoś pomysł jak to użyć w SMARTY ? Ten post edytował chyzio 19.01.2009, 22:52:10 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 15:10 |