![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 623 Pomógł: 11 Dołączył: 1.01.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam zainstlowanego WAMP'a i na stronie http://127.0.0.1/phpmyadmin nie mogę zalogować się do phpMyAdmin.
Pojawia się taki komunikat: Kod #2003 - Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061) Jak to naprawić? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A masz w ogóle włączoną usługę MySQL? Firewall nie blokuje Ci komunikacji Apache<->MySQL?
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 623 Pomógł: 11 Dołączył: 1.01.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat A masz w ogóle włączoną usługę MySQL? Chyba nie, bo ikonka w zasobniku jest w części czerwona... A może wiesz jak ją włączyć?? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
To może byś ją kliknął i sprawdził, jakie są opcje?
Dokumentacji nie masz? Przecież napisałem "usługa", to mogłeś sprawdzić usługi systemowe, bo akurat MySQL ma tam swój wpis. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 16:35 |