![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 1 Dołączył: 7.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Korzystam z najnowszego tinyMCE. Niestety mam problem z dodawaniem filmów z Youtube na swoją stronę. Jeśli dodam kod YT poprzed edycje HTML w tinyMCE to po zapisie strony usuwa mi znaczniki object i embed. Szukałem w internecie rozwiązania jednak nic nie działa. Czy ktoś rozwiązał ten problem skutecznie? Dodam, że nie korzystam z żadnych gotowych CMS. Czysty kod HTML/JS dla strony. Pozdrawiam, Parzol. Ten post edytował parzol 16.01.2009, 14:14:08 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Jeśli dodam kod YT poprzed edycje HTML w tinyMCE to po zapisie strony usuwa mi znaczniki object i embed. A dodałeś te znaczniki do listy dozwolonych? ![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 0 Dołączył: 7.09.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki sam problem jak kolega powyżej więc podbijam ten temat. Wziąłem valid_elements z dokumentacji tinyMCE i dopisałem tam jeszcze embed. Ale obcina mi ciągle tagi. Po wpisani valid_elements to mimo, że był tam param to jego część też mi usuwało. Czy może ktoś pokazać przykład konfiguracji jaki na pewno zadziała z filmikami youtube?
pzdr. Dodam, że sprawdzałem też przykład z: http://tinymce.moxiecode.com/examples/full.php i nie działa t o u mnie w CMSie. Dodałem extended_valid_elements object, embed i param - nadal nie działa. Piszę w KohanaPHP. Dane z formularza idą do POST już obcięte z tych tagów. Zaktualizowałem TinyMCE i wciąż to samo. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Pokaż swoją konfigurację, całe init.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 0 Dołączył: 7.09.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak wygląda obecnie. |
|
|
![]()
|
|
Ok, a teraz inaczej: ściągnij przykładową konfigurację (full advanced) i powiedz, czy w jej przypadku wszystko działa ok.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Jeśli masz na myśli to http://tinymce.moxiecode.com/examples/full.php to nie działa. Jeśli coś innego full advanced to nie widzę szczerze pisząc..
Czy mogę liczyć na jakąś jeszcze pomoc? Bo nie mam pojęcia czemu to nie działa. |
|
|
![]()
|
|
Puść gdzieś to publicznie.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:57 |