Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Java i html
miamaji

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam,
mam problem z obsługą onclick w liście rozwijanej czyli w tagu option. Zdaje sobie sprawę że jest troszkę takich postów, czytałam je i próbowałam wpleść rady do mojego kodu jednakże wszystko zawodzi. Nie wiem czy jest to winą php dodanego w tym tagu dlatego prosze was o wskazówki. To jest moja lista rozwijana:
<select name="select_urgency">
<option onclick="$('#form_urgency').val('Low');$('#form').submit();" <?if(!empty($_POST['urgency']) && $_POST['urgency']=='low') echo 'SELECTED'?> />Low</option>
<option onclick="$('#form_urgency').val('Medium');$('#form').submit();" <?if(!empty($_POST['urgency']) && $_POST['urgency']=='medium') echo 'SELECTED'?> />Medium</option>
<option onclick="$('#form_urgency').val('High');$('#form').submit();" <?if(!empty($_POST['urgency']) && $_POST['urgency']=='high') echo 'SELECTED'?> />High</option>
<option onclick="$('#form_urgency').val('Urgent');$('#form').submit();" <?if(!empty($_POST['urgency']) && $_POST['urgency']=='urgent') echo 'SELECTED'?> >Urgent</option>
<option onclick="$('#form_urgency').val('All');$('#form').submit();" <?if(empty($_POST['urgency']) || $_POST['urgency']=='all') echo 'SELECTED'?> />All</option>
</select>

Może dodam jeszcze że oczywiście powyższe rozwiązanie działa pod FF. Zgóry dziękuje i Pozdrawiam
Monika
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 25.12.2025 - 04:50