![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 573 Pomógł: 6 Dołączył: 21.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, chciałbym napisać stronę na szablonach (Template).
Z tego co przeglądnąłem gotowe rozwiązania, żadne nie przekonuje mnie, że mógłbym za jego pomocą napisać stronę, którą chciałbym "przepisać", przełożyć na Template. Skłania mnie to stworzenia własnego systemu template i nie korzystania z żadnych gotowców (Smarty i inne) - "Mój szablon od zera". Wobec powyższego chciałbym prosić tych, którzy znają problematykę Template o informacje i wskazówki: - gdzie można znaleźć informacje jak zbudować taki Template od podstaw, - jak skonstruować strukturę katalogów, - template powinien stwarzać możliwości dla strony wielojęzycznej, o wielu stylach itp. - byłoby dobrze, aby główne elementy były jednak już opracowane, mam tu na myśli gotową klase template przetwarzajacą kod i inne... Pytam też o gotowe rozwiązania, których nie znam, ale krótkie rozpoznanie utwierdziło mnie, że takie gotowce znacznie przyspieszają proces tworzenia, ale i ograniczają możliwości. Zapytanie kieruję do strony: Rekreacja i Turystyka Wędkarska, którą to chcę przełożyc na Template. Dziękuje za każdą wiadomość Ten post edytował Malinaa 26.01.2009, 21:37:29 -------------------- I welcome you on the Internet >>> Design by Malina
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 16:31 |