![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam mały problem.
Otóż mam witrynę gdzie loguje się użytkownik i moze dodać swój przedmiot (stronka coś w stylu allegro). Loguje się tylko do jednej strony o nazwie profil.php. Problem polega na tym ze po dodaniu przedmiotu ( a w sumie nie dodaniu) przedmiotu wraca do okna logowania, ja bym chciał jedynie żeby napisał ładnie ze dodał przedmiot nie wracając do strony logowania. echo "<form method=\"post\" action=\"profil.php\">"; Sądzę, że tu jest błąd. Czy trzeba jakoś ustawić $SESSION[logowanie]=1 ? Wielkie dzieki za odpowiedz. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 8 Dołączył: 2.11.2007 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niewiem czy oto Ci chodzi ale musisz zrobic cos takiego
<imput name="a" type="hidden" value="add" /> i w php
pamietaj ze musisz w action ustawic plik gdzie jest wykonywanie dodania przedmiotu i tam ten kod |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
a zapisujesz i następnie sprawdzasz czy dana sesja istnieje? session_is_registered ale nie podałeś zadnego kodu więc może być to strzał w ciemno.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 267 Pomógł: 36 Dołączył: 8.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod $_SESSION['logowanie']=1 ![]() Ten post edytował *OuTSideR* 15.01.2009, 16:08:00 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 20:20 |