![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 10.06.2006 Skąd: Kłodzko Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam problem, ponieważ poniższy kod zwraza mi: Problem: Plik nie może być skopiowany do katalogu. Katalog plików z webserava to: C:\Program Files (x86)\WebServ\temp\file-uploads\php4929.tmp (akurat tak mi wygenerowało. Plik w którym mam skrypt przetwarzający dane znajduje się w katalogu scripts, a ten w katalogu głównym strony. Katalog do którego chce skopiować plik, znajduje się w katalogu głównym strony, tyle że nosi nazwę grafika. Oto skrypt: -------------------- Jeżeli przewidziałeś cztery możliwe awarie i zabezpieczyłeś się przed nimi, to natychmiast wydarzy się piąta, na którą kompletnie nie byłeś przygotowany"[Murphy]"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 6 Dołączył: 10.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a istnieje u Ciebie ścieżka:
i o ile dobrze pamiętam to powinno być tak
całość możesz sprawdzić
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 10.06.2006 Skąd: Kłodzko Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie problem w ścieżce. Ścieżke zaraz sobie odpowiednio ustawię.
Problem tkwi tutaj: Kod if(!move_uploaded_file($_FILE['mainPhoto']['tmp_name'] , $lokalizacja)) A dokładnie w brakującym S przy $_FILES. Mały bład a dużo szukania. dzięki i Pozdrawiam -------------------- Jeżeli przewidziałeś cztery możliwe awarie i zabezpieczyłeś się przed nimi, to natychmiast wydarzy się piąta, na którą kompletnie nie byłeś przygotowany"[Murphy]"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 19.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdz czy na katalog masz prawa zapisu
-------------------- bomblix.com
Tworzenie stron www |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30.06.2025 - 21:24 |