![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 231 Pomógł: 1 Dołączył: 22.04.2007 Skąd: Rypin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam pytanie . zastanawiam sie nad kupnem karty dzwiekowej
i mam chec kupic : Sound Blaster X-Fi za 145 albo to: Sound Blaster Audigy za 90 zl. . mam pytanie ktora karta jest lepsza.. albo nie .. zle to ujalem . lepsza wiadomo jest ta drozsza .. ale czy uslysze roznice miedzy obydwiema kartami hm? czy oplaca mi sie kupic ta drozsza? nieznam sie na tych parametrach .. co to sa w ogole za parametry hm ? doradzcie co warto kupic ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na chlopski rozum - nie znasz sie na kartach == nie jestes audiofilem wiec tansza pewnie ci wystarczy (o ile nie ma jakichs specyficznych "bugow" przez ktore nie dziala -> google). Jak ma sterowniki do twojego systemu, i odpowiednia ilosc wyjsc do ilosci glosnikow to mozesz ja brac.
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 231 Pomógł: 1 Dołączył: 22.04.2007 Skąd: Rypin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
system mam jak prawie kazdy
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat a ogolnie to wazniejsza sprawa czy poczuje roznice miedzy zintegrowana karta? No pewnie, że poczujesz... A już na pewno będzie różnica we wzmocnieniu sygnału (karty na śledziach mają wyższe) i możliwościach. O dodatkowych funkcjach, jak ASIO nie muszę chyba wspominać. ![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
zalezy ktore x-fi bo te najtansze (nie pamietam i nie chce mi sie szukac teraz nazwy) to w sumie to samo co audigy, tyle ze do audigy trudno jakies sensowne stery znaleźć
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 03:35 |