![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 7 Dołączył: 6.06.2008 Skąd: Gdzieś na dysku twardym. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam problem a właściwie nie problem.. poszukuję rozwiązania dot. smarty - przykładowo mam taki kod: Kod {section name="i" loop=$array start=0} {$array[i].costam} {/section} Wszystko jest ok ... jednak jeżeli chciałbym uprościć sobie życie i w sekcji zamiast Kod {$array[i].costam} Znaleźć rozwiązanie które umożliwi mi nie pisanie $array tylko aby smarty samo pobierało tablice z sekcji (np: powiedzmy wartość loop). Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłem ![]() Ale dla przykładu: Kod {$smarty.section.loopName[i].costam} (Oczywiście taka funkcja nie istnieje ;P) No coś w ten deseń ![]() Ten post edytował Qleer 13.01.2009, 09:09:41 -------------------- zmoderowano
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 952 Pomógł: 154 Dołączył: 20.01.2007 Skąd: /dev/oracle Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wybaczcie kryptoreklamę, ale na taką prośbę aż się cisną na usta słowa: takie rzeczy to tylko w Open Power Template
![]() -------------------- Specjalista ds. głupich i beznadziejnych, Zyx
Nowości wydawnicze: Open Power Collector 3.0.1.0 | Open Power Autoloader 3.0.3.0 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 7 Dołączył: 6.06.2008 Skąd: Gdzieś na dysku twardym. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jednak i w smarty się da
![]() ![]() Kod {foreach item="array" from=$tablica_one} {$array.id}-{$array.costam} {/foreach} {foreach item="array" from=$tablica_two} {$array.id}-{$array.costam} {/foreach} Pozdrawiam ![]() -------------------- zmoderowano
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:26 |