![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ma takie pytanie nie wiem jak to zrobić a raczej od czego zacząć
mamy sobie stronę i zakładkę ekipa w której mamy tak uzytkownik zenek uzytkownik krzysio Uzytkownik adaś i teraz tak są miniaturki zdjeć nad napisem imienia po kliknięciu na miniaturkę przekieruje nas na strone o danym uzytkowniku jak cos takiego zrobić zeby nie robic kilka stron tylko jedną i ona gnerowała to co jest napisane moze byc na bazie danych mysql |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 9 Dołączył: 16.09.2005 Skąd: Rybnik Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
PROSTE
Ten post edytował _Martin_ 11.01.2009, 20:32:52 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Super tylko ja chciałbym to z formularza dodawać formularz napisze sam
tylko chodzi o to ze mam formularz wpsuje tam sobie dane uzytkownika i bedą pokazywane tak jak napisal _Martin_ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 9 Dołączył: 16.09.2005 Skąd: Rybnik Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
He troche przynajmniej ja nie rozumiem
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
jako administrator jakiejś strony mam sobie zakladkę dodaj uzytkownika
w niej mam formularz z danymi po wypełneniu pól zotają dodane do bazy danych i pokazują sie na stronie ekipa.php w takiej postaci miniaturka a po nią napis nazwa usera po kliknięciu na miniaturkę przekeiruje nas do opisu całego na głownej stronie bedzie widac tylko same miniaturki zdjec z nikiem nic wiecej dopiero po kliknieciu na miniatureke pokaze nam wszystkie informacje tylko chodzi mi zeby to wszystko było na jednej stronie zeby nie tworzyć kilku podstron np: z userami |
|
|
![]()
|
|
To znaczy, tak jak mówie
switch ($_GET['cmd']) { case 'zenek': { Tresc zenka }.... To jedna strona np ta ekipa.php a potem &cmd="TUTAJ TE DZIAŁ" 1 PLIK = WIELE STRON -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 226 Pomógł: 25 Dołączył: 4.07.2007 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tu raczej gotowca nei dostaniesz. Musisz sam sobie takowy PA napisać i odpowiedni moduł
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 4.07.2025 - 10:47 |