![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 3.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam pewnie problem, i nie bardzo wiem jak go rozwiązać. Dajmy na przykład domenę example.com Wpisując adres example.com/oferta pokazuje się strona z ofertą - czyli jest ok Gdy wpiszę example.com/oferta/cennik pokazuje mi nadal stronę z ofertą, a nie cennik Zauważyłem, że pierwszy link (example.com/oferta) działa, gdyż w katalogu głównym siedzi plik oferta.php Mod_rewrite włączone. Wina napewno po stronie konfiguracji serwera, gdyż na moim działa. Spotkał się ktoś z podobym problemem? Pozdrawiam, Darek |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 120 Pomógł: 12 Dołączył: 9.10.2008 Skąd: Tricity.Rumia() Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Już Ci miałem dać odpowiedź, a moja szklana kula zrobiła trrraaach... Więc w tym wypadku będziesz musiał dać więcej szczegółów, może jakiś .htaccess?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 3.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I wszystko jasne - serwer nie obsługuje .htaccess - temat do usuniecia.
Ten post edytował satek15 11.01.2009, 18:40:30 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 04:14 |